Camasi burberry dama

Specifice stilului londonez, aceste camasi burberry dama se numara printre cele mai apreciate articole vestimentare din topul preferintelor feminine. Amintind de o elegnata nobila, acestea cuceresc toate resprezentatantele sexului frumos indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta, in special cele care isi doresc o imagine office de o eleganta greu de egalat.

Potrivite atat la birou cat si la o tinuta casual ideala pentru o iesire cu prietenele, modelele de camasi burberry dama aduc un plus de rafinament oricarei tinute si oricarei femei care le poarta.  Ele pot fi ‘asul din maneca’ atunci cand vrei sa recreezi elegnata si rafinamentul eglezesc in oglinda ta fara sa-ti epuizezi timpul si rabdarea.

camasi burberry 654x409 Camasi burberry dama

Cu ce asortam aceste camasi burberry dama ?

Asortata cu o pereche de pantofi bej cu toc inalt, o camasa burberry in varianta slim fit este alegerea ideala la serviciu, in special daca nu planuiesti sa mergi acasa dupa terminarea programului. Aceasta iti va sublinia, in cel mai sublim mod posibil, feminitata si eleganta si va adauga un sarm englezesc intregii tale tinute- calitati pe care vrei sa le valorifici la maxim, in special daca este in joc si viata ta amoroasa…

Carourile in nuante pastelate avantajeaza orice femeie si datorita tonurilor neutre, tipurile de camasi burberry dama se portrivesc in orice garderoba indiferent de varsta, ocupatia si clasa sociala a posesoarei.

Pe langa faptul ca aduc un plus de elegnata si rafinamet oricarei tinute, versatilitatea acestor camasi burberry dama este un atu pentru fiecare garderoba in parte, fiindca, indiferent de trucurile si artificiile folosite, fiecare femeie  urmareste acelasi lucru: stil si eleganta la cote inalte.

Potrivite atat la jeansi cat si pantaloni office, camasile burberry sunt alegerea ideala atunci cand inspiratia nu pare sa fie punctul tau foarte, si in special daca nu vrei sa gresesti. O camasa burberry iti asigura un look de milioane chiar si atunci cand tu nu te simti asa, chiar si atunci cand tinuta ideala in viziunea ta ar fi o niste de pijamale in contextul unui film on-line. Un astfel de arficol este ‘elementul de siguranta’ care de scapa de frustrarea acumulata de gandul ca trebuie sa arati bine si sa creezi o impresie buna la serviciu  si nu numai…

De asemenea, daca esti o adoslescenta a carei viata de liceean se invarte in jurul uniformelor si a tinutelor ‘potrivite’ pentru scoala, daca vrei sa iti multumesti parintii si profesorii dar si sa tii cont  personalitatea ta vestimentara, o camasa burberry accesorizata dupa bunul plac poate fi compromisul ideal. Alura englezeasca si sarmul londonez conferite de camasi burberry dama vor fi apreciate si nu  numai de profesori, baietii te vor remarca cu siguranta…

Daca esti in cautarea de articolul perfect pentru tinutele scolare, daca vrei sa te faci remarcata fara sa fii la granita bunului simt, daca esti in cautarea elegantei si rafinamentului vestimentar care sa iti completeze si valorifice uniforma, unul din modelele de camasi burberry dama este alegerea ideala pentru tine.